Smo družinsko podjetje, ki je leta 2015 pričelo z gojenjem EKOLOŠKE PIRINE TRAVE, z namenom predelave v BIO SOK MLADE PIRE. S proizvodnjo soka smo pričeli zaradi bolezni v družini in smo ga sprva konzumirali mi sami. Ker so se pokazali pozitivni učinki na počutje in zdravje, smo ga z navdušenjem ponudili tudi drugim in ga danes ponujamo že v številnih trgovinah z zdravo prehrano po Sloveniji.

Kakovost in strokovnost

Na podlagi naših večletnih izkušenj, zagotavljamo kakovost izdelka. Pirina trava raste pod takti nežne glasbe, ki jo polni s pozitivno energijo. Postopek žetve, stiskanja, hitrega zamrzovanja – v šok komori poteka hitro in kontrolirano tako, da v soku mlade pirine trave ostanejo vsi vitamini, minerali, encimi, klorofil in življenska energija. Bio sok mlade pirine trave priporočamo vsem, otrokom, mladim, športnikom,… predvsem pa starejšim, da si povrnejo vitalnost in okrepijo življenjsko moč.

Bogastvo je, ko lahko ljudem pomagaš

Ob našem delu smo se veliko novega naučili, nabrali zanimive izkušnje in spoznali veliko zanimivih ljudi. Predvsem pa nas veseli, da z našim delom prispevamo k zdravemu življenjskemu slogu in kakovosti življenja marsikaterega posameznika in s tem k ozaveščanju ljudi, da je za svoje zdravje odgovoren vsak sam.

Dober glas seže v deveto vas

Ne damo veliko na marketing, zaradi dobrih odzivov naših strank pa o nas poročajo številni mediji. Vabimo vas k ogledu njihovih vsebin.

RTV SLO 1, Dobro jutro
Mlada pira
November 2018

RTV SLO 1, Po Sloveniji
Zdravilni sok iz pire
November 2017

TV AS, Zelejni kout
Zeleno bogastvo
Oktober 2017

Knjiga: Sanja Lončar,
Samooskrba v praksi
2020

Revija: Revija Misteriji št. 319
Zelena kri
Februar 2020

Revija: Skupaj za zdravje človeka in narave
Zelena kri
December 2019

Revija: Bodi eko št. 88
S sokom mlade pire premagala raka
September 2019

Revija: Bogastvo zdravja
Sok pirine trave
Julij 2019

Revija: Sensa
Zdravilna moč starodavne žitarice
April 2019

Revija: Bodi eko št. 78
Sok iz mlade pirine trave
Oktober 2018

Revija: Bistriške novice, št. 218
Družina Kruh s Pragerskega iz mlade pirine trave stiska sok, ki zdravi
December 2017

Brezplačna predavanja

Radi imamo oseben stik, zato za vas organiziramo brezplačna predavanja, kjer govorimo o zdravem slogu življenja, alternativnem zdravljenju ter prehranskih dodatkih, ki jih lahko pridelate tudi sami. Predstavimo tudi naše produkte, ter vam ponudimo priložnost, da jih poskusite brez obveznosti nakupa.

Prihajajoča brezplačna predavanja in predstavitve:

Zaradi trenutnih epidemioloških razmer predavanj ne izvajamo.

Za več informacij nas kontaktirajte preko telefona ali e-mail ali si oglejte vsebine na spletni strani.